Za liječenje kašlja oprobajte ovaj prirodni lijek, jako je efikasan a priprema nije komplicirana

Muči vas kašalj i ne znate kako riješiti problem? Isprobajte ovaj prirodni lijek protiv kašlja… Ako želite, možete isprobati neki drugi, donosimo vam neke zanimljive linkove na tu temu.

Kašalj je česta pojava, a može biti jako neugodna.

Javlja se zbog mnogih razloga, kao što su gripa ili prehlada, onečišćenje zraka ili kao neka alergijska reakcija. Također, kašalj može biti posljedica pušenja, ili boravka u zadimljenoj prostoriji.

Danas su nam poznati mnogi prirodni lijekovi protiv kašlja pa ćemo spomenuti neke od njih u nastavku.

Ukoliko niste pronašli neki lijek koji vama odgovara, možete pretražiti naš portal na tu temu.

Ako vas je napao kašalj, savjetujemo da isprobate neke dole spomenute narodne lijekove, a ukoliko se vaše stanje ne popravi, svakako posjetite liječnika i obavite pregled. Liječnik će na osnovu pregleda najbolje znati koja terapija vam je potrebna i kako liječiti kašalj koji imate.

Ipak, to ne znači da već na prvu pojavu kašlja trebate ići liječniku, ili trčati u ljekarnu po neki lijek ili sirup. Sami sebi napravite prirodni lijek protiv kašlja. U nastavku pročitajte recept za pripremu.

Da bi prirodnim putem liječili kašalj oprobajte recept: Uzeti po 20 grama bokvice (list, muške, duguljaste), bijelog sljeza (cvijet), podbjela (cvijet i list) i komorača.

>> Prirodni sirup od bokvice protiv kašlja

Tri žlice te mješavine preliti sa pola litre vrele vode, ostaviti poklopljeno 3 sata, ocijediti, zasladiti medom i piti po jednu žlicu svaka 2 sata.

Odgovori