Biljka rusa otklanja sunčane pjege i virusne bradavice – Prirodnim putem uklonite pjege sa kože

Ako vam se nakon ljetovanja pojave sunčane pjege ili virusne bradavice, poslužite se sljedećim biljkama za liječenje.

Sunčane pjege su više estetski problem, i vjerojatno neće ugroziti zdravlje čovjeka. No ipak, mnogi se žele riješiti tih pjega, te vratiti ten i stanje kože u stanje prije pojave sunčanih pjega.

U velikom broju slučajeva one nestaju, blijede, u jesen i zimu, same od sebe.

Ukoliko pjege ne odu same od sebe, postoji nekoliko načina da se one uklone. Najbolje vrijeme da počnete tretman kojim uklanjate pjege na koži je jesen, neposredno nakon sunčanja, kako biste imali što bolji efekt.

Jedan od načina je lasersko uklanjanje. Laseri djeluju tako što svjetlosni snop određene valne dužine usmjeravaju samo na dio kože koji je pigmentiran, a ne i na okolni dio. Također, djeluje samo na površinski sloj, gdje se u stvari i nalazi pigment, tako da nema bojazni o eventualnom prodiranju dublje u kožu. Svjetlost se vezuje u pigmentu i tako pigment “izgori”.

Ukoliko ne želite ići na tretman laserom, a želite ukloniti pjege sa kože, predlažemo vam ovaj prirodni pristup.

Ne želite imati sunčane pjege? Evo savjeta, kako da ih uklonite prirodnim lijekom.

Na pjege i bradavice nanositi svježe iscijeđen sok od biljke ruse, a zatim sačekati da se dobro osuši i obući neki stariji komad garderobe jer ostaju fleke.

Sve o ljekovitoj biljci rusa, kako djeluje i koje još bolesti liječi, možete pročitati na ovom linku – Ljekovita biljka Rusa.