Domaći lijek protiv bakterija – Kako se izboriti protiv velikog broja bakterija u organizmu?

Ovaj prirodni lijek preporučujemo ljudima koji imaju problema sa bakterijama a naročito ako je u pitanju Esherihia Coli.

Bakterije su najbrojnija skupina organizama u našem okruženju.

Sasvim je normalna prisutnost bakterija i u našem organizmu, ali nekada njihov broj naraste do te mjere da nam stvaraju zdravstvene probleme.

Većina je ovih jednostaničara nužna za održavanje života ostalih makroorganizama na Zemlji. Te su bakterije bile bitne u biološkoj evoluciji, a i danas su osnova svakog hranidbenog lanca u prirodi. Prisutni su u tlu i vodi. Ostale su bakterije pripadnici fiziološke flore ljudi i životinja, jer obitavaju na koži, u usnoj i nosnoj sluznici, crijevima, donjem dijelu ženskog spolnog sustava, gdje obavljaju poželjne kemijske procese.

U nastavku saznajte kako se možete izboriti protiv bakterija, ako su narušile vaše zdravstveno stanje.

Recept za lijek protiv bakterija. Ovaj prirodni lijek lako se priprema pa svakako isprobajte.

Za pripremu lijeka potrebni su sljedeći sastojci: 25dkg korijena peršina, 25dkg limuna sa korom, 20dkg meda i 2dcl maslinovog ulja.

Priprema prirodnog lijeka protiv bakterija ide kako je opisano: Korijen peršina i limun operite i sameljite u mašini. Sve zajedno izmiješajte sa medom i maslinovim uljem i spremite u staklenku.

Lijek upotrebljavajte: Uzimati jednu veliku žlicu prije doručka a jednu poslije večere. Kada upotrijebite sav lijek iz staklenke potrebno je da provjerite nalaze. Ako ima još bakterija, ponovite isti postupak.