Jako jednostavan a opet efikasan detoksikacijski plan

Jeste li znali da vam čišćenje organizma može pomoći da vratite izgubljenu energiju? Naime, vaš organizam se umara od nakupljenih otrova koje unosite nezdravom ishranom i slabo aktivnim načinom življenja.

Pročitajte kako da svom organizmu vratite svu potrebnu energiju.

Advertisement

Prejedanje specijalitetima i ispijanje kuhanog vina ne utječe loš samo na vašu figuru, već i na kožu lica, te zdravlje organizma općenito. Nećemo vam savjetovati da se odreknete ukusne hrane i bacite na žustri trening, ali uz ovih pet trikova ubrzat ćete vaš metabolizam te izgledati i osjećati se puno bolje.

Tijekom dana pijte oko 1,5 litru vode s malo svježe iscijeđenog limuna.

Advertisement

Izmorenu kožu lica nahranite hranjivom maskom. Predlažemo da sami napravite masku od jogurta, malo banane i žličice meda ili maslinovog ulja.

Krenite svaki dan u brzu šetnju. Barem pola sata je dovoljno, a ako imate slobodnih sat vremena, provedite ih na svježem zraku. To će vam pomoći da se riješite nadutosti.

Jedite puno voća, ono je ključ zdravlja. Vitamini su svima nama itekako potrebni. Naranče i mandarine odličan su izbor jer su pune vitamina C.

Napravite 30 skokova ‘jumping jack’ (skačite istovremeno podižući ruke iznad glave i šireći noge prema van). To će potaknuti cirkulaciju i vratiti boju u vaše obraze. Sretno!

Advertisement