Kako da brzo vratim vitku liniju koju sam imala prije porođaja?

Gledate razne reklame i vidite žene koje vas uvjeravaju kako su u tek par dana vratile liniju koju su imale prije porođaja. Čak vam i poznate glumice savjetuju kako da vratite izgled, poput njih, koji ste imali prije trudnoće i poroda.

Mislite da je to moguće? Nemojte se zavaravati, i ne daj te da vas obmanu.

Niti jedan dijeta ili vježbanje nisu dovoljni da bi se za tako kratko vrijeme povratila figura kakvu je žena imala prije trudnoće. Istina je da se poznate mame često služe estetskom kirurgijom kako bi se riješile suvišnih kilograma nakon porođaja.

Međutim, ima iznimki, ali to je tek mali broj žena koje potvrđuju pravilo. Opet da kažemo, nemojte se zavaravati, jer za povratak u formu prije trudnoće zahtjeva velika odricanja i čeličnu volju i disciplinu.

Da bi vratili figuru koju ste imali prije porođaja, trebate svakodnevno ići u fitnes studio, imati svog osobnog trenera, nutricionistu, bebisitera i pomoć u kući. Priznajmo svi, ipak su to luksuzne privilegije u kojim uživaju samo odabrani.

Inače, poznato je da se fotografije, mama sa malih ekrana obrađuju kompjuterski, tako da se i strije bez problema mogu obrisati.