Kako da si pomognete u slučaju migrene?

Donosimo vam jednu staru metodu uklanjanja migrene. Ukoliko vas muči migrena i želite se riješiti bola oprobajte opisanu metodu.

Kažu stari ljudi da je ovo jako djelotvorna metoda liječenje migrene i bolova u glavi koji simptomima podsjećaju na migrenu.

Kao jedna od najdjelotvornijih metoda se spominje naizmjenično ispiranje svakog tabana ledenom vodom u trajanju po jednu minutu. Ovaj postupak treba ponavljati dva puta dnevno.

Ukoliko vam gore spomenuta metoda ne ukloni glavobolju i napade migrene možete oprobati i ovu drevnu japansku vještinu koju u Japanu zovu azeketsu. Riječ je o odvođenje bolova iz tijela. Može se pronaći u knjigama, a vjerojatno i na internetu.

Kako je jako moguće da je pojava migrene usko vezana uz nedostatak nekih elemenata u ishrani, poput mikroelemenata, dobre je rezultate, u kombinaciji sa drugim metodama, dalo uzimanje kapsula Betafera. Da ne idemo na reklamiranje, možemo vam predložiti prirodne namirnice kojima možete dopuniti spomenuti nedostatak. Uvođenjem cikle i drugih prirodnih namirnica koje su bogate ključnim mineralima možete spriječiti pojavu migrene.

Protiv migrene i bolova u glavi možete pokušati neki čaj. Recimo dobar je čaj od jedne žlice mješavine ljekovitih biljaka: cvijeta zlatnice, cvijeta nevena, lista koprive, lista mente te lista i cvijeta kičice. Pomiješana smjesa se ubaci u litru kipuće vode i ostavi dva sata da se hladi. Pije se po dva decilitra prije doručka, ručka i večere. Za gore spomenute opcije predlažemo vam da se posavjetujte sa liječnikom.