Kokosovo ulje pomoći će da koža brže potamni

Iskoristite ulje od kokosa da bi koža brže i bolje potamnila. Osim toga, kokosovo ulje nije štetno…

Spominjali smo ulje kokosa već mnogo puta, većinom u kontekstu zdrave prirodne namirnice, a ovo je samo još jedna potvrda o kvaliteti tog ulja.

Osobe koje imaju osjetljivu kožu, kojoj je potrebna posebna njega, uvijek moraju da paze kakve preparate koriste. To se odnosi i na pravilan odabir losiona za sunčanje.

Ako želite biti sigurni da koristite prirodno ulje, koje vam neće naštetiti svakako odaberite kvalitetno ulje od kokosa. Naime, kokosovo ulje ne sadrži u sebi nikakve štetne spojeve koji bi mogli loše da djeluju na osjetljivu kožu.

Mnoge kreme koje danas možete pronaći u trgovinama, pa i one brendirane u sebi često imaju brojne kemijske spojeve koji loše djeluju na zdravlje kože.

Iako takve kreme mogu da zaštite kožu od štetnog UV zračenja, one u sebi sadrže i druge spojeve koji vam štete.

Osobe sa osjetljivom kožom trebaju pripaziti na sastojke prilikom kupovine losiona za sunčanje. Kokosovo ulje, naprotiv, ne sadrži nikakve štetne sastojke ili kemikalije koji mogu negativno utjecati na vašu kožu.

Ako se želite sunčati bez straha svakako sebi kupite kokosovo ulje pa ga iskoristite kao losion za sunčanje. Jako dobro će vam doći, posebno ako ga kombinirate sa još nekim prirodnim dodacima i napravite sebi pravu prirodnu UV zaštitu.