Liječiti kašalj prirodnim lijekovima koji jako dobro djeluju – Saznajte koji su to…

Ako imate problema sa kašljem, ovo je lijek za vas. Donosimo vam recept za prirodni lijek za liječenje kašlja. Evo kako da liječite kašalj. Liječiti kašalj možete prirodnim lijekovima, jer su dobri i ne djeluju štetno za organizam.

Ako vas muči kašalj pročitajte upute za pripremu lijeka koji odlično liječi kašalj.

Advertisement

Za liječenje kašlja uradite sljedeće:

Uzmite jednu žlicu pitomog bosiljka i žlicu meda pa to prelijte sa 300g ključale vode. Ostavite sve 10 minuta da stoji poklopljeno.

Nakon toga se pripravak ocijedi i dodatno zasladi medom te pije triput dnevno po šalicu prije jela.

Terapija traje do ozdravljenja.

Još smo u mnogo navrata pisali o prirodnim lijekovima protiv kašlja.

Riječ je o učestalom problemu, kojeg svakako savjetujemo liječiti prirodnim lijekovima, jer dobro pomažu a ne ostavljaju štetne posljedice za organizam.

Advertisement

Pročitajte još na temu kašalj, i kako se može liječiti bez upotrebe farmaceutskih preparata.

Protiv kašlja je dobar i ovaj lijek – Sami ga pripremite i koristite. Dakle, u jednoj posudi trebate zakuhati vodu, pa dodati listove lovora i to kuhati poklopljeno od 6 do 10 minuta. Izvadite listove lovora, a dobivenu tekućinu pretočite u posudu u kojoj ćete pripremati sirup, pa umiješajte šećer i iscijedite cijeli limun. Dobro promiješajte i pričekajte da se sav šećer istopi. Uzimajte po žličicu nekoliko puta dnevno. Prvi dan možete uzimati po žličicu uvijek kada se javljaju intenzivni napadi kašlja.

>> Prirodni lijek protiv kašlja

Ipak, da upozorimo, ukoliko se radi o većem problemu sa kašljem, svakako se obratite vašem liječniku koji će vas pregledati i dati vam odgovarajuću terapiju.

Advertisement