Liječnici nisu mogli, pa je sama izliječila reumu

Donosimo vam recept i poruku jedne gospođe iz Cazina.

Naime, ona tvrdi da je sama izliječila reumu, kada su liječnici zakazali i odustali.

Mnogo puta smo se uvjerili da je priroda ponudila daleko bolja rješenja za naše tegobe od onih farmaceutskih, koja su ujedno i skuplja, a ne daju uvijek željene rezultate.

Ovo je jedna priča koja svjedoči tome, i koja potvrđuje kako je snaga prirodnih lijekova nadjačala danas priznate konvencionalne metode liječenja.

Dakle, jedna gospođa iz Cazina, prema pisanju portala Aura.ba pohvalila se redakciji tog portala kako je sama sebi pomogla prirodnim lijekovima.

Naglasila je, kako se prethodno pokušala liječiti konvencionalnim metodama, no da nije bilo uspjeha.

Ovo su njezine riječi na tu temu

‘Natečene krajnike ćete izliječiti sa medom od kestena namazanog na krpu i posuto sitnim biberom, zamotati vrat. Preko noći će se krajnici naglo povući ako je med pravi. Reumu u rukama sam lično sebi izliječila poslije neuspjeha doktora, trnjenje ruku i jake bolove većinom noću. Evo recepture: Uzmite 2 kg meda pravoga livadskog, 1 litra kišnice ili destilizirane vode i 250 grama suhe djeteline lucerke. Kuhati sat vremena na tihoj vatri a kad prokuha ocijediti, pomiješati sa medom i trošiti 2 velike žlice poslije jela 3 puta dnevno. Poslije toga 10 godina nema trnjenja ruku, nema noćnih neizdrživih bolova i buđenja, nema ispadanja stvari iz ruku…’ svjedoči ona.