Ljekovita svojstva ulja origana – Ulje origana je jako korisno u liječenju prirodnim putem

Tvar koju smatramo najvrednijim sastojkom ulja origana je karvakrol. Taj sastojak ima jako dobra antibakterijska svojstva. Prirodni lijek za mnoge probleme sa bakterijama i virusima.

Ulje origana je jako korisno u liječenju prirodnim putem. Tvar sa najboljim ljekovitim djelovanjem u origano ulju je karvakrol, koji ima izražena antibakterijska svojstva.

Britanski znanstvenici u istraživanjima su potvrdili da je ulje origana učinkovito protiv čak 25 različitih bakterija.

Djelotvorno je protiv većine bakterija koje uzrokuju infekcije debelog crijeva i urinarnog trakta, tifusa, kolere, čireva i kožnih infekcija.

Osim što uništava bakterije, ulje origana ima snažno antivirusno djelovanje te učinkovito štiti od gripe, prehlade, vodenih kozica, zaušnjaka i ospica.

Činjenica je da može zaustaviti bolest već kad se simptomi pojave, pa pročitajte još malo o ovom ljekovitom ulju.

Britanski znanstvenici u svojim istraživanjima su i znanstveno potvrdili da je ulje origana učinkovito protiv 25 različitih bakterija, a sve to zahvaljujući spomenutom sastojku karvakrol.

Ulje je djelotvorno protiv većine bakterija koje uzrokuju infekcije debelog crijeva i urinarnog trakta, tifusa, kolere, čireva i kožnih infekcija.

Osim što uništava bakterije, ulje origana ima snažno antivirusno djelovanje te učinkovito štiti od gripe, prehlade, vodenih kozica, zaušnjaka i ospica.

Poznato je da ulje origana može zaustaviti bolest i nakon što se pojave simptomi bolesti.