Lovorov list kao prirodni čistač organizma

Očistite organizam od soli uz pomoć lovorovog lista. Potpuno prirodni lijek koji će vam pomoći da istjerate višak soli iz vašeg organizma.

Lovorov list je dobar za izbacivanje soli iz organizma.

Iskoristite ovaj prirodni lijek da bi očistili tijelo od suvišnih zaliha soli. Slijedite upute koje vam donosimo u nastavku teksta.

Da biste očistili organizam od soli uradite sljedeće: U 300 grama proključale vode ubacite 5 grama lovorovog lista i kuhajte ga 5 minuta. Nakon što ste kuhali lovorov list skinite posudu sa vatre i pretočite sadržaj u termos da odstoji. Tekućinu i kuhani list kasnije procijedite da dobijete pitki lijek koji trebate piti sa prekidima tijekom cijelog dana u manjim gutljajima. Važno je da ne popijete sve od jedanput jer mogu nastupiti komplikacije.

Terapiju je potrebno ponavljati tri dana, a nakon pauze od tjedan dana tretman se može ponoviti.

Napomena: Nemojte se čuditi ako vam mokraća bude ružičasta i ako budete mokrili skoro svakih pola sata. To tako treba biti, jer vaš prirodni lijek djeluje.

Stvar je u tome, što soli počinju tako intenzivno da se rastvaraju i da nadražuju mokraćnu bešiku. Da se soli veoma dobro rastvaraju možete se uvjeriti već nakon dva tjedna.