Maslinovo ulje i suhe smokve – Super zdrava kombinacija

Maslinovo ulje i suhe smokve su pravi prirodni lijek koji je u primorskim krajevima poznat od davnina.

Ova kombinacija pomogla je mnogima. I danas se koristi prirodni lijek pripremljen od maslinovog ulja i suhog smokvinog ploda.

Naučite pripremiti sebi ovaj prirodni lijek, te pročitajte što sve liječi i kako se konzumira. Nadamo se da će vam pomoći, kao što je pomogao mnogima.

Iskustva ljudi iz primorskih krajeva govore da ova kombinacija pomaže kod neplodnosti, hemoroida, raznih crijevnih oboljenja, slabokrvnosti, opstipacije, povišenog kolesterola, bronhitisa, astme i mnogih drugih oboljenja i tegoba koje muče čovjeka.

Smokve koje su potopljene u maslinovom ulju jako dobro djeluju protiv bakterija u želucu i čira na želucu. Inače, smokva u kombinaciji sa maslinovim uljem jako dobro djeluje u slučaju raznih želučanih problema.

Kako se priprema ovaj prirodni lijek od smokvi i maslinovog ulja? Uzmite 40 suhi smokava i potopite ih u jednu litru kvalitetnog maslinovog ulja. Najbolje koristiti neku staklenku, u kojoj ćete pustiti sadržaj da odstoji 40 dana. Nakon tih 40 dana možete početi da konzumirate smokve.

Kako uzimati smokve kao lijek? Dakle, valja jesti po jednu smokvu svaki dan prije bilo kojeg jela. To znači da se smokve uzimaju na prazan želudac.

Suhe smokve su bolje od svježih jer u sebi sadrže veći postotak bjelančevina, masnoća, šećera i minerala. Smokve čuvajte na hladnom i tamnom mjestu.

Da bi pročitali još više o smokvama i maslinovom ulju, te njihovoj ljekovitoj kombinaciji tada vam preporučujemo da posjetite link.