Maslinovo ulje protiv peruti – Svakako isprobajte

Maslinovo ulje je već dobro poznata kvalitetna namirnica, što u kuhanju, što u pripremi raznih prirodnih lijekova i kozmetičkih preparata.

Ovo je samo još jedan način primjene maslinovog ulja. Naime, jako je dobro za borbu protiv peruti. Ako imate peruti i ne znate kako da se riješite tog problema, isprobajte maslinovo ulje.

Priprema ovog prirodnog šampona protiv peruti je jako jednostavna, kao i primjena. Na gornjoj fotografiji imate kratke naputke za pripremu i primjenu šampona, ali ćemo svakako i opisati taj postupak u par rečenica.

Osim što je dobar protiv peruti, ovaj prirodni šampon od maslinovog ulja će vlažiti tjeme i na taj način sačuvati zdravu i lijepu kosu.

Krenimo sada lagano sa postupkom pripreme ovog šampona, i kratkim uputama o korištenju. Slijedite par jednostavnih koraka i riješite se peruti jednom zauvijek.

Priprema šampona od maslinovog ulja

Kvalitetno maslinovo ulje je zapravo sve što vam je potrebno. Jednostavno u neku posudu stavite malo ulja i lagano ga zagrijte. Neka bude toplo, da ga možete nanijeti prstima na vlasište. Masirajte vlasište par minuta i onda glavu omotajte toplim ručnikom.

Ostavite tako barem 45 minuta, ali ako možete i preko noći. Nakon toga, kao i uvijek našamponirajte kosu i isperite.

Ponavljajte ovaj tretman nekoliko puta tjedno i rezultati će doći.