Na potpuno prirodan način uklonite kamenac iz žuči

Koliko je kamenac u žuči opasan govori i činjenica da oni osim što izazivaju bol, dovode i do žutice pa u nekim slučajevima i do raka.

Kineski doktor dr. Lai Chiu Nan preporučuje potpuno prirodnu metodu uklanjanja kamenca iz žuči, svjestan velike opasnosti koju on može prouzročiti.

Advertisement

‘Rak nikad nije prva bolest koja se pojavi’, kaže dr. Lai, navodeći kako obično, postoji puno drugih problema koji dovode do raka. Njegova istraživanja su pokazala kako su osobe koje dobiju rak, već prije imale kamen u bubregu.

Jedan od simptoma kamena u žuči je osjećaj nadutosti nakon teških jela. Osjećate se kao da ne možete da probavite hranu, a ukoliko stvar postane ozbiljnija, osjećate bol u području jetre. Dakle, ako mislite da imate kamence dr. Lai nudi sljedeće metode kako biste ih uklonili.

Da napomenemo kako se radi o potpuno prirodnim metodama za uklanjanje kamenaca. Također, trebate znati da je ovaj tretman dobar za one sa slabom jetrom, jer su jetra i žučna kesa usko povezani.

Advertisement

Režim ishrane, odnosno liječenja

Prvih pet dana, uzimajte 4 čaše soka od jabuke svaki dan. Ako nemate prirodni sok, onda jedite 4-5 jabuka dnevno. Sok od jabuke djeluje tako da olakšava rad bubrega. Tijekom tih pet dana, možete normalno jesti što ste i prije.

Šestog dana nemojte večerati.

U 18 sati šestog dana uzmite žličicu gorke soli (magnezij-sulfat) sa čašom tople vode, i to popijte.

U 20 sati tog dana ponoviti isto. Magnezij sulfat otvara propust žuči.

U 22 sata uzmite pola šalice maslinovog ulja sa pola šalice svježe iscijeđenog soka od limuna. Izmiješati dobro i popiti. Ulje podmazuje kamenje te će olakšati njihov prolaz.

Sljedećeg jutra, dakle sedmog dana, trebali biste naći zeleno kamenje u stolici. ‘Obično kamenci plutaju’, kako kaže doktor Nan Chiu.

Čak i ako nemate nikakve simptome kamena u žuči, možete uzeti ovu prirodnu terapiju. Uvijek je dobro da vam je žučna kesa čista.

Advertisement