Najbolje namirnice za ljepotu vaše kože

Želite saznati na koji prirodan način možete dobiti lijepu i sjajnu kožu? Ovo je jednostavan odgovor. Vašem organizmu dajte ove namirnice i koža će vam biti zahvalna!

Upoznajte namirnice koje će vam podariti lijep, mladolik izgled.

Ako pazite na svoju ljepotu, a volite prirodne tretmane onda ćete zavoljeti savjete koje vam donosimo. Uz pomoć namirnica koje ćemo spomenuti, možete svom tijelu podariti zdravlje, ljepotu i mladolik izgled.

Namirnice koje spominjemo su jako zdrave, potpuno prirodne i dokazano pomažu čuvanju ljepote tijela.

Kokosovo ulje – Zdravo je za vaše masti, a ovo se ulje inače najviše koristi u tajlandskoj i indijskoj kuhinji. Prije svega ulje ubrzava vaš metabolizam, a možete ga koristiti i kao ovlaživač za vašu kosu.

Maslac od badema – Sjajan izvor vlakana i proteina, pomaže vam u održavanju linije. Bogat je vitaminom E, manganom i selenom koji pomažu zadržati kosu sjajnom. Također, može pomoći i u zaštiti kože od UV zraka.

Chia sjemenke – Pune su vlakana, proteina, fosfora, antioksidansa i omega 3s kiselina. Omega kiseline su važne jer jačaju stanice kože. Sjemenke stavite u blender i dodajte ih u neki puding, ili pak pekarski proizvod.

Tamna 70 % kakao čokolada – Čisti užitak. Ova čokolada je prepuna anti – age oksidansa koji štite vašu kožu od starenja, UV zračenja i sprječavaju pojavu bora.