Najmoćniji prirodni pripravak koji će istopiti svaki ‘šlauf’ oko struka

U ljetnim mjesecima posebice postajemo svjesni sitnih nedostataka na tijelu, a damama najosjetljivije područje – trbuh uvijek je na vodećoj poziciji krivca zbog kojeg se nerado pokazuju na plaži. Kako bi se tvrdoglavih masnih jastučića barem djelomično riješili, a tijelu priuštili detoksikaciju vrijeme je idealno za kuru s popularnom Sassy vodom.

Prošlogodišnji svjetski bestseller ‘Prehrana za vitak struk’ naišla je na brojne poklonice diljem svijeta koje su same posvjedočile o velikom učinku sadržaja knjige na njihovo zdravlje i izgled.

Autorice, nutricionistkinja Cynthia Sass i urednica časopisa o zdravlju Liz Vaccariello, duet su odgovoran za revolucionaran režim prehrane kojeg je okosnica voda.

Naime nije riječ o običnoj vodi nego napitku čiji su sastojci najjače topilice suvišnih kilograma, točnije masnih jastučića. Osim toga čarobna voda odgovorna je za revitalizaciju cjelokupnog organizma jer jača kardiovaskularni sustav, a tijelo oslobađa svih nakupljenih toksina, prenosi zadovoljna.dnevnik.hr .

Sastojci: 2 litre vode, 1 žlica naribanog đumbira, 1 krastavac bez kore, 1 limun i 12 listića mente.

Priprema: Limun operite i narežite na kolutiće te svaki blago zarežite po kori, krastavac ogulite i narežite na ploške te dodajte zajedno s limunom u vodu. Đumbir ogulite i naribajte te zajedno s listićima mente dodajte u pripremljenu vodu. Pripravak ostavite preko noći u hladnjaku, sutradan započnite s konzumiranjem na način da se pridržavate ovog plana prehrane.

Doručak – čaša Sassy vode i lagani doručak poput žitarica, nemasnog mlijeka, sjemenki suncokreta ili voća poput ananasa.

Ručak – čaša Sassy vode, riba po mogućnosti pripremljena na pari ili kuhana u vodi i salata s povrćem.

Večera – čaša Sassy vode, riba, kuhani krumpir i zelene mahune.

Kao međuobroke smijete jesti jogurt, bobičasto voće, povrće i svježe voćne sokove, ne kupljene. Ovakvog režima prehrane za vidljive promjene na tijelu potrebno se pridržavati minimalno četiri dana.