Napitak koji će ukloniti neugodne mirise tijela – Prirodni sokovi su najbolja opcija za svakoga

Hrana i piće koje unosimo u organizam značajno utječu na mirise našeg tijela. Napravite sebi prirodni sok koji će pomoći u čišćenju organizma.

Za nadopunu zdravlja i dobru detoksikaciju najbolje je posegnuti za prirodnim sokovima.

Treba znati pripremiti prirodni sok, kao i pogoditi okus po osobnim željama, pa se malo poigrajte i pronađite za sebe vašu omiljenu kombinaciju.

Ova metoda, terapija prirodnim sokovima, poznata je već tisućama godina, a danas smo nažalost pomalo zaboravili na njenu važnost. Uz to što svakodnevno jedete svježe voće i povrće, svakako treba uvesti i barem 1 čašu soka od voća ili povrća u svoju dnevnu rutinu.

Evo jedan odličan napitak koji će pomoći da uklonite neugodne mirise tijela.

Želite li biti sigurni da vaša probava funkcionira kako treba te da ćete ukloniti svaku mogućnost lošeg zadaha i neugodnog mirisa znoja okrijepite se ukusnim, zasitnim i vrlo zdravim napitkom na kojem će vam tijelo, ali i partner i prijatelji doista biti zahvalni.

Sastojci za ovaj ukusni napitak su: 2 jabuke, 4 do 5 listova svježeg kelja, 1 svežanj peršina, sok od jednog cijeđenog limuna i 1 komadić đumbira.

Priprema napitka: Sastojke dobro operite u hladnoj vodi i sve ih zajedno ubacite u blender. Ako voće i povrće nije rashlađeno u blender dodajte i nekoliko kockica leda. Sve dobri izmiksajte, prelijte u čašu i popijte ujutro na tašte ili po danu između obroka.