Napitak koji razbija suvišno salo za manje od mjesec dana

Predstavljamo vam recept za napitak koji će za manje od mjesec dana ukloniti suvišno salo i pomoći vam da smršavite.

Kao što smo i spomenuli u samom uvodu, ovaj zdravi napitak će vas sigurno riješiti sala. Uz to će vam, ubrzati i metabolizam, te očistiti tijelo od toksina.

Na vama je da slijedite recept i da pripremite napitak kako i treba. Nakon uspješno pripremljenog napitka, trudite se da ga redovno pijete, pa rezultati neće izostati. Prvi rezultati trebali bi se pokazati za manje od mjesec dana.

Za prirodnu formulu za mršavljenje bit će vam potrebno: šalica soka od paradajza, 1/4 šalice soka od limuna, žličica ribanog korijena đumbira, jedan ljuti feferon i dvije stabljike celera srednje veličine.

Sve sastojke dobro pomiješajte, te ih umiksajte u blenderu. Na taj način će te dobiti 220 ml napitka. Poslužite ga u staklenim čašama i dodajte napitku cijele stabljike celera. Celer se jede paralelno sa ispijanjem napitka, i tako se dobije maksimalni efekt.

Dnevno između obroka pripremite ukupno tri čaše ovog prirodnog sredstva za mršavljenje, a ukoliko pripremite više napitka unaprijed, čuvajte ga u frižideru dok ne dođe na red za ispijanje.