Napitak za topljenje masnoća na trbuhu

Masnoće u trbušnoj šupljini mogu izazvati zdravstvene probleme čak i ako nemate problema s viškom kilograma.

Gubljenje te masnoće stoga je važno, a naročito je važno ako želite smršavjeti.

Advertisement

Mudro je istopiti dio tih masnoća prirodnim putem, pomoću namirnica iz prirode, a ne korištenjem raznih komercijalnih proizvoda koji sadrže kemikalije.

Pripremili smo recept za napitak koji je odličan za topljenje tih vrsta masnih naslaga, njegova svojstva po tom pitanju su čudotvorna, a najbolje ga je piti prije odlaska u krevet.

Sastojci: 1/3 šalice vode, ½ limuna, 1 žličica ribanog đumbira, 1 svježi krastavac, 1 vezica peršina.

Priprema: Stavite sve sastojke u sokovnik i pričekajte dok ih on ne obradi dovoljno da napitak bude ugodan za popiti, dakle da bude glatke teksture. Pijte ga prije spavanja, redovito, i izgubiti ćete masne naslage.

Advertisement

Ovaj odličan napitak izvanredna je stvar ako ga kombinirate s još nekim namirnicama zdrave prehrane tijekom dana. A uz pravilnu prehranu, važno je i vježbanje. Kada radite sve to, zdravlje i lijep izgled neće izostati.

Zašto je navedeni napitak toliko dobar? Prije svega zbog toga što detoksicira tijelo. Limun, krastavac i đubmir su sastojci koji su odlični za uklanjanja toksina iz tijela. Peršin je dobar za čišćenje bubrega i detoksikaciju jetre.

Također, potiče metabolizam, što je opet važno ako planirate smršavjeti. Pomaže u probavi i borbi protiv bakterija. Daje osjećaj sitosti i općenito podiže razinu zdravlja.

Ima i raznih drugih dokazanih načina za gubljenje masnih naslaga na trbuhu. Izdvojit ćemo sljedeće: eliminirajte šećer iz prehrane, jedite više visokokvalitetnih proteina, kontrolirajte unos biljnih ulja i koristite kokosovo, nemojte pretjerati s unosom ugljikohidrata te redovito vježbajte, posebno je dobro aerobno vježbanje, primjerice trčanje.

Advertisement