Napravite sebi sok za bolju probavu, manje stresa i više energije

Naučite napraviti prirodni sok koji će vam pomoći da budete dobre volje i boljeg zdravlja. Od dobre i zdrave probave sve polazi.

Odličan prirodni napitak koji vraća energiju.

Ovaj prirodni sok od banane je jednostavno napraviti, a ako ga uključite u vašu svakodnevnu prehranu primijetit ćete nevjerojatnu promjenu, u pozitivnom smislu. Naime, sok će poboljšati vašu probavu, smanjiti stres i vratiti energiju.

Banana je puna hranjivih sastojaka, pa je logičan izbor za koristiti ju. Sa sokom od banane možete popraviti vaše zdravlje, a posebno je preporučljiv za osobe koje puše, jer ovaj prirodni lijek umanjuje posljedice pušenja.

Banane su voće koje obiluje vitaminima B3, B5, B6 i C pa nije ni čudno što su tako dobre za jačanje imuniteta, a pune su i vlakana, što je izuzetno dobro za zdrav rad probavnih organa.

Kako napraviti ljekoviti napitak od banane?

Stavite u blender ili multipraktik dvije nasjeckane banane, 120 ml mlijeka i dvije žlice domaćeg meda. Sve miksajte dok ne dobijete zdravi gusti sok. U sok možete dodati i malo ekstrakta vanilije. Sok možete napraviti i tako što pomiješate dvije nasjeckane banane, jednu šalicu vode i tri žlice mlijeka u prahu. Možete dodati i šećer i vanilin šećer ili ako želite da se osvježite malo leda. Uživajte i živite zdravo!