Odličan prirodni lijek za odličnu krvnu sliku

Naučite kako da napravite domaći sirup za odličnu krvnu sliku! Ovo je recept za odličan prirodni lijek koji će popraviti vašu krvnu sliku.

Loša krvna slika dovodi do mnogih drugih zdravstvenih tegoba.

Simptomi ove pojave su stalni osjećaj umora i bezvoljnost. Ako ste se prepoznali i mislite da je vrijeme da popravite vašu krvnu sliku, ovo je lijek za vas.

Da bi popravili vašu krvnu sliku, uzmite ovaj sirup dva puta godišnje, a pije se oko 20 dana. Sirup trebate piti svako jutro na prazan stomak, dok se ne popije cijela količina.

Sastojci za pripremu sirupa su: 1 kg cikle, pola kilograma mrkve, sok od jednog limuna, 2-3 naranče, 2 kisele jabuke i 500 grama livadskog meda.

Priprema sirupa nije komplicirana: Ciklu, mrkvu i jabuke trebate nasjeckati na manje komadiće, ubaciti ih u sokovnik i iscijediti sok. Od limuna i naranči ručno trebate iscijediti sok i pomiješati sa prethodnim. Na kraju dodati malu staklenku meda, a kako smo već spomenuli najbolji je livadski.

Sve sastojke dobro izmiješati da se med otopi i sjedini sa sokom. Količina naranči može biti i veća, jer se one dodaju uglavnom zbog okusa i mirisa. Gotov sirup preliti u staklene boce.

Ovim postupkom će te dobiti oko litru i pol do dvije litre sirupa, što je dovoljna količina za 15-20 dana.

Sirup piti svako jutro količinu od oko 1 dl na prazan stomak, dok se ne popije cijela količina.