Ovaj mirisni napitak je pravi okidač koji će ubrzati lijenu probavu i spori metabolizam

Krivac za nakupljanje kilograma je, pored ostalih, i spori metabolizam. Spori metabolizam pamti svaki zalogaj viška, a kako bi zaglavljenu kočnicu u tijelu otpustili potrebni su zdravi okidači. Jedan od takvih je napitak sa samo tri sastojka koji će pomoći ne samo u ubacivanju tijela u petu brzinu nego i u čišćenju od toksina.

Zeleni čaj, naranča i menta, sastojci potrebni za ukusni i jako zdravi prirodni napitak.

Napravite sebi ovaj napitak, jako je dobar za čišćenje organizma i dobar metabolizam, koji će vam pomoći da se riješite suvišnih kilograma.

Poznati su brojni za zdravlje organizma povoljni učinci zelenog čaja, a jedno od najpopularnijih u održavanju vitke linije je njegov utjecaj na metabolizam i sagorijevanje i sprječavanje pohranjivanja viška masnoća u tijelu. Dodamo li čudotvorcu saveznice u ubrzavanju rada probavnog sistema i pročišćavanju tijela od toksina poput citrusa i mente rezultat je bombastično efikasan napitak za ubrzanje metabolizma.

Naučite sami pripremiti ovaj zdravi napitak koji pomaže da uklonite suvišne kilograme

Sastojci: 1 litra kipuće vode, 5 vrećica zelenog čaja, 1 naranča ( po želji je možete zamijeniti grejpom ili limunom) i šaka svježe mente.

Priprema: Prokuhajte vodu i u nju stavite vrećice zelenog čaja na tri minute, potom vrećice izvadite i ostavite da se čaj ohladi. Naranču ogulite i nasjeckajte na komadiće.

U staklenu veliku posudu nalijte pripremljeni ohlađeni čaj, dodajte nasjeckanu naranču i punu šaku listića mente.

Napitak ostavite u hladnjaku preko noći kako bi se sastojci sjedinili i prije konzumiranja procijedite. Dobivena količina dovoljna je za dva dana, a preporuča se jednu šalicu popiti prije glavna tri obroka u danu.