Ovaj napitak će vas osloboditi stresa

Mnogi su danas preopterećeni poslom i svakodnevnim brigama, a takva stanja znaju nerijetko dovesti i do anksioznosti, napada panike ili čak većih trauma.

Da bi izbjegli sve to napravite sebi ovaj ljekoviti napitak.

Sve gore spomenute negativne emocije imaju negativan učinak na tijelo i opće zdravlje čovjeka, jer umaraju adrenalinske žlijezde i tako utječu na proizvodnju dva hormona: DHEA i kortizola. Oba ova hormona negativno utječu na mentalne i fizičke funkcije u našem tijelu.

Produžene negativne emocije su štetne za naše zdravlje, a da bi se oduprli tom lošem i negativnom utjecaju donosimo vam prirodno rješenje u obliku soka.

Dakle, tijekom tog stresnog vremena, ovaj sok vam može pomoći da smirite živce, poboljšate vaše raspoloženje i kvalitetu sna, koja je od ključne važnosti za smirenje i zdravo i pozitivno razmišljanje.

Sastojci za pripremu soka su: dvije zelene jabuke, vezica špinata, pola krastavca, jedan štapić celera, jedna četvrtina limuna i malo korijena đumbira po izboru.

Način pripreme: Izmiksajte sve sastojke u blenderu, poslužite i uživajte u ovom piću od kojeg ćete se sigurno osjećati opuštenije.