Par savjeta kako da izgledate mlađe

Znanstvenici su utvrdili da broj godina ne mora imati veze s vašim izgledom. U nedavno objavljenoj studiji navode se jednostavne stvari pomoći kojih možete izgledati mlađe. Vaš ten može biti zdrav i blistav bez obzira na dob.

Par dobrih savjeta za mladolik izgled i zategnutu kožu.

Kad kupujete proizvode za njegu kože, trebali bi ste obratiti pažnju da kupite one koji sadrže sljedeća tri sastojka za mladenački izgled, to su: serum koji sadrži antioksidanse poput vitamina C koji će uljepšati vašu kožu, zatim su važni retinoidi koji povećavaju obnovu stanica i potiču obnovu kolagena, posljednja stvar je alfa hidroksilna kiselina koja uklanja sloj mrtvih stanica na koži.

Kremu za sunčanje trebali bi ste uvijek nositi sa sobom, to bi vam trebala postati dnevna rutina ukoliko želite izgledati mlado.

Naime, ako se ne koristite zaštitnim faktorom sunce uzrokuje oštećenja koja, ne samo da uzrokuju bore, nego i povećavaju rizik od raka kože. Najbolje je koristiti zaštitni faktor 30 budući da je faktor 50 skuplji, a istraživanja su pokazala da ne štiti više od faktora 30.

Dobar način za lijep ten je samotamnjenje. Ništa nije bilo od zdravog sjaja tijela i lica.

Potrebno je tamniti postupno za najbolje rezultate. Za mlađahni izgled važno je voditi brigu oko obrva. Također, obratite pažnju i na ljepotu ruku. Dok perete posuđe uvijek nosite rukavice jer kemikalije i topla voda uništavaju lipide u koži pa je koža osjetljivija na iritaciju i suhoću. Nanesite sloj losiona za ruke kada god možete.

S obzirom na sve navedeno, možete učiniti da izgledate mlađe nego što vaša dob govori. To je i san svih pogotovo žena. Bitno je njegovati svoje tijelo, koristiti proizvodi koji ga ne oštećuju jer će te tako zadržati i mladenački izgled i prijeko potrebno zdravlje.