Prirodni lijek protiv povišenog šećera u krvi

Imate povišen šećer u krvi? Ne očajavajte, nego isprobajte ovaj prirodni lijek, jer mnogi su se uspjeli izliječiti i održati normalnu razinu šećera u krvi, koristeći baš njega.

Napravite sebi ovaj prirodni lijek.

Advertisement

Vjerujemo da će efekta biti, mnogi kažu da im je kombinacija pomogla u reguliranju šećera u krvi.

Sastojci za pripremu lijeka su: Hren korijen, srednje veličine (oko 20 cm dug, širok 2 cm), jedan češanj češnjaka, 2 piva (ukupna količina 1l) i 2 dl jabučnog octa.

Priprema lijeka za reguliranje šećera u krvi: Operite korijen hrena nekoliko puta, i ostavite da odstoji nekih 15 minuta u vodi u kojoj ste dodali šalicu jabučnog octa. Nemojte ga guliti, nego ga sitno nasjeckajte. Zajedno sa sitno sjeckanim češnjakom stavite ih u veću staklenu posudu i prelijte pivom. Zatvorite staklenku i spremite na 10-tak dana na tamnom i hladnom mjestu, ali nikako u hladnjak ili frižider. Nakon što je lijek odstajao, možete početi da ga koristite.

Advertisement

Upute za konzumiranje ovog lijeka: Prva dva dana, dvije žličice tri puta dnevno. Nadalje koristiti jednu žlicu tri puta na dan. Kura liječenja traje jedan mjesec.

Pored ovoga , trebali biste piti 150 ml vode od zobene kaše, 4 puta dnevno, pravilno raspoređenim vremenskim rasponima. Evo kako je pripremiti: Uzmite 50 grama zobenog brašna i kuhajte ga na laganoj vatri 15 minuta. Nakon toga ostavite da odstoji 1 sat. Kada je odstajalo, procijedite vodu kroz gazu, i vaš napitak je spreman za konzumiranje. Bilo bi dobro da sa ovim napitkom počnete i ranije, obzirom da lijek sa pivom trebate čekati 10-tak dana.

Advertisement