Prirodni losion koji uklanja fleke sa lica – Sami ga napravite po receptu koji vam donosimo

Zanima vas kako da uklonite fleke sa kože na licu, i to potpuno prirodnim putem?

Zaboravite kupovne kreme i losione.

Mi ćemo predstaviti potpuno prirodni losion koji će djelovati i bolje od skupe kozmetike, tako da ćete imati lijepu kožu bez neuglednih mrlja. Napravite ovaj losion, sami kod kuće, pa ga koristite prema uputama, i rezultat će doći. Svakako nam javite za rezultate, ostavite komentar ili nas spomenite negdje dok pričate sa prijateljima ili se dopisujete na nekom forumu.

Da ne dužimo dalje, pročitajte u nastavku kako se pravi ovaj prirodni losion, pa na kraju i kako se primjenjuje na kožu.

Evo rješenja za Vas. Slijedite ovaj jednostavni recept za pripremu jako efikasne prirodne kreme za uklanjanje fleka sa lica.

Sastojci potrebni za losion su: 1 dcl limunovog soka, 2 žličice peršina, 1 i pol dcl destilirane vode i pola decilitra alkohola jačine 70%.

Pripremite losion kako je opisano: Listove peršina usitnite i stavite u staklenku te ih prelijte destiliranom vodom i alkoholom. Protresite sadržaj u staklenci, zatvorite ju i ostavite da odstoji preko noći. Sljedeći dan procijedite tečnost iz staklenke i u nju dodajte limunov sok. Dobiveni losion možete nanositi na čistu kožu na večer pred spavanje.

Čuvajte losion u tamnijoj bočici u frižideru.