Prirodni regenerator za jačanje i brži rast noktiju

Skoro svakoj ženi je želja da ima duge i jake, prirodne nokte.

Za lijepe i njegovane nokte.

Da bi to ostvarili savjetujemo vam da koristite mnoge od dodataka hrani namijenjenih za bolji rast noktiju i kose, a tu se prvo misli na želatin, te razne vitamine i prirodne maske protiv listanja noktiju.

Ipak, ako želite neko brzo i efikasno rješenje, isprobajte sljedeći savjet i rezultat neće izostati.

Sve što treba da uradite je da zgnječite jedan češanj bijelog luka i utrljate na nokte, držite oko pola sata, a zatim operete ruke. Kako biste se lakše oslobodili mirisa, stavite malo limuna i utrljajte ga po rukama. Ovo popularno povrće jača i učvršćuje nokte. Ili napravite regenerator za jačanje i brži rast noktiju od bijelog luka.

Evo recepta za regenerator koji će ojačati nokte i ubrzati njihov rast

Jedan češanj bijelog luka sitno isjeckajte i stavite u bezbojni lak za nokte. Ostavite da odstoji 48 sati. Svaki drugi dan premažite nokte. Ne skidajte slojevi 4-5 puta. Nakon petog puta skinuti sloj i premazivati ponovo. Za kratko vrijeme, za nekih 2-3 tjedna oduševit ćete se rezultatom. Imati ćete čvrste nokte, koji se više neće listati.

Recept je provjeren, malo ima intenzivniji miris bijelog luka, ali vrlo brzo nestane. Pa neka vas to ne spriječi da na prirodni način postignete lijepe, zdrave i čvrste nokte!