Provjereno djelotvoran sok od 3 sastojka koji prevenira rak, liječi bubrege i mnoge druge teške bolesti

Riječ je o namirnici koja je dostupna tijekom hladnih zimskih dana pa je baš kao stvorena za ovo doba godine.

Cikla je jako ljekovita namirnica, a činjenica da ima zagrijavajuća svojstva čini je još više podatnom za hladne zimske mjesece.

Jedinstvena je zbog visokog sadržaja antikancerogenih tvari i karotenoida te je sjajan izvor folne kiseline. Cikla obiluje antioksidantima koji štite naš organizam od prijevremenog starenja i pomažu u borbi protiv mnogih bolesti. U kombinaciji sa mrkvom i jabukom, dobili ste pravi prirodni lijek za prevenciju i liječenje mnogih teških bolesti.

Najbolje je ciklu iscijediti pomoću sokovnika te dobiveni sok ostaviti da odstoji sat vremena u staklenoj čaši u hladnjaku. Nakon što je sok odstajao dodajte iscijeđen sok od mrkve i jabuke. Dobivenom napitku nemojte ništa dodavati već ga pijte oko pola sata prije doručka.

Važno je da ne pomiješate sve sastojke odjednom. Prvo se priprema sok od cikle koji mora odstajati neko vrijeme u hladnjaku u otvorenoj staklenci. Na taj se način se eliminiraju neke štetne supstance cikle koje mogu izazvati mučninu, povraćanje ili vrtoglavicu. Kada ove supstance dođu u reakciju s kisikom, gube svoja svojstva i ne izazivaju nuspojave.

Ovaj će zdravi napitak prevenirati razvoj raka te spriječiti oboljenja jetre i bubrega. Također, dobiveni sok će pomoći u liječenju čira te će ojačati imunitet, što je posebno važno u spomenutim mjesecima.

Sok će jako efikasno eliminirati toksine iz tijela, a popravit će se i vaš zadah. Izvrstan je za žene jer ublažava menstrualne bolove. Popravlja krvnu sliku i normalizira stanje krvnih žila.

Naš savjet je da svakako probate ovaj sok, i uvidite snagu prirode kako djeluje na vaš organizam.

Pročitajte još malo o cikli, te kako povoljno djeluje na krvni tlak i zdravlje jetre.

Naučite kako se radi sirup od cikle, koji je jako dobar za bolju krvnu sliku.