Sami sebi napravite prirodni lijek protiv viroze i prehlade

Ako želite na prirodan i zdrav način ojačati tijelo te pobijediti prehlade i viroze, posegnite za jednostavnim i ukusnim receptom iz vaše kuhinje.

Prirodni lijek protiv virusa i prehlade.

Ako pričamo o prirodnim lijekovima, onda svi već možemo zaključiti da se takvi preparati najčešće i koriste protiv virusa i prehlade.

Ovom prilikom ćemo predstaviti jedan potpuno prirodni lijek, odnosno recept za pripremu tog lijeka, pa iskušajte i sami sebi napravite i koristite.

Vjerujemo da će ova kombinacija biti jako efikasna i da će pomoći da se prehlada povuče što prije. Ako lijek uzimate prije nego ste se prehladili, onda će on djelovati preventivno.

Sretno u pripremi, a kako smo već napisali, lijek možete koristiti i kao preventivnu mjeru

Potrebni sastojci: 6 limuna, 1 veći češanj češnjaka, 2 žličice đumbira u prahu, 2 žlice meda, 3 šalice soka od ananasa te četvrtina žličice ljute papričice u prahu.

Priprema lijeka: U posudu za blender iscijedite svih 6 limuna. Dodajte sve ostale sastojke te ih dobro izmiksajte dok ne dobijete ujednačenu tekućinu. Sadržaj prelijte u staklenu posudu te je spremite u hladnjak. Svaki dan popijte četiri šalice napitka dok simptomi viroze potpuno ne nestanu.