Sibirska borovnica za zdravlje vašeg djeteta

Već smo i prije spominjali aroniju, odnosno sibirsku borovnicu. Ipak, kako je riječ o jako ljekovitoj biljci, nije zgorega još jednom spomenuti tu temu. Ovoga puta, sibirska borovnica ide u kontekst zdravlja vašeg mališana.

Naime, svakodnevnim korištenjem sibirske borovnice, ili aronije kako je još poznata, kod djece se sprječavaju posljedice nastale u slučaju nepravilne ishrane.

Advertisement

Također, sibirska borovnica eliminira slobodne radikale, sprječava gojaznosti, nadopunjuje potrebno željezo u krvi, te uklanja probleme u probavi i razne infekcije.

Svaku stanicu dječjeg organizma dnevno napadne i do jedan milijun slobodnih radikala, koji su glavni krivac za više od 150 vrsta bolesti. Zbog ubrzanog tempa života sve manje vodimo računa o namirnicama koje unosimo u organizam, zbog čega je svako treće dijete danas gojazno. Umjesto da se redovno i zdravo hrane, djeca se danas zatrpavaju pecivima, slatkišima, sokovima i raznim krekerima. Zbog svega spomenutog, djeci je imunitet narušen još u najranijim danima.

Advertisement

Što možete učiniti za vaše dijete? Uvedite sok od sibirske borovnice u djetetovu svakodnevnicu. Svakodnevnim korištenjem sibirske borovnice spriječiti će te posljedice nepravilne ishrane, slobodnih radikala, gojaznosti i nedostatak željeza. Poboljšat ćete djetetovu probavu, te ga spriječiti od raznih infekcija.

Da ne reklamiramo svakojake prirodne preparate, samo ćemo reći da pokušate koristiti ubranu aroniju, ili sok kontroliranog porijekla. Također, što je zanimljivo? Aronija jako dobro uspijeva i kod nas, pa vam preporučujemo da ju posadite ako imate mjesta, jer svakom će valjati.

Advertisement