Stari i dobro provjereni tibetanski lijekovi za zdravlje i dugovječnost

Preko dvije tisuće godina star tibetanski recept za savršeno zdravlje pronađen je u starom samostanu zapisan na glinenim pločicama.

Tibetanci su poznati po svojim znanjima o ljudskom tijelu i duhu, a naročito o zdravlju, pa kad u starom samostanu na glinenim pločicama pronađete recept za zdravlje, ne preostaje vam ništa drugo nego da ga isprobate i sami.

Ovaj recept trebao bi poboljšati elastičnost krvnih žila, spriječiti infarkt srca, mozga i anginu pekrotis, kao i nastanak tumora. Uz to navodno i poboljšava vid i pomlađuje organizam.

Čudesni napitak, kojeg prenosi metroportal.hr je vrlo jednostavan. Treba vam 300 grama bijelog luka i kilogram limuna s korom, domaćeg i nešpricanog. Sve to treba lijepo samljeti, ubaciti u litru i pol vode koja je proključala i zatim je smanjena vatra. Ostavite da se kuha petnaestak minuta i zatim stavite van na hlađenje.

Ovako ohlađeni pripravak čuvate u zatvorenoj tegli i svako jutro tijekom 25 dana popijete po 0.5 dl na prazan želudac. Zdravim se osobama ne preporučuje da to rade češće od dva ciklusa godišnje, u razmaku od šest mjeseci, dok bolesnici trebaju napraviti pauzu od deset dana prije nove kure.

Priliku koristimo da vam predstavimo još jedan recept za prirodni lijek

Ovo je recept za pripremu tibetanskog čaja za dugovječnost. Prokuhate dvije litre vode pet minuta i ohladite. Tada dodate 5 grama ribanog đumbira, 2 velike žlice limunovog soka, 2 velike žlice meda, prstohvat ljute paprike i prstohvat anisa.

Čaj pijete po nekoliko gutljaja svakih sat vremena tijekom cijelog dana, ili još bolje, 1 šalicu prije svakog obroka.

Što radi čaj? Štiti od stresa i produžava život, pa toplo preporučujemo da ga probate.