Uvjeti korištenja

www.kakolijeciti.com ne jamče za točnost, pouzdanost, istinitost, ispravnost ili dostupnost bilo kojeg podatka pohranjenog i dostupnog u drugom obliku na ovim stranicama.

Informacije sadržane na stranicama www.kakolijeciti.com nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

Korištenjem podataka sa spomenutih stranica ne povlači nikakvu odgovornost, pravnu niti moralnu sa naše strane te autor ili više njih neće biti smatrani odgovornim za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu koja bi mogla nastati. Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili daljnje uvjete korištenja.

Svako korištenje stranica www.kakolijeciti.com podliježe potonjim uvjetima:

Sadržaje objavljene na https://www.kakolijeciti.com/ dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju distribuirati trećim osobama bez izričite suglasnosti vlasnika stranice (bloga). Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koje su navedena na stranicama (blogu), što se posebno odnosi na partnerske sadržaje.

Svi sadržaji koji su objavljeni na https://www.kakolijeciti.com/ , uključujući vijesti, autorske članke, slike, grafove i sve informacije koje odašilju autori, kao i sav drugi materijal koji se nalazi na stranicama, služe isključivo u informativne svrhe.

https://www.kakolijeciti.com/ poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.

Svi korisnici portala suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici te da https://www.kakolijeciti.com/ neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja https://www.kakolijeciti.com/ kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

https://www.kakolijeciti.com/ zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

https://www.kakolijeciti.com/ sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba. https://www.kakolijeciti.com/ ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i ne preuzima nikakvu odgovornost za iste.

On line diskusije, ankete i forumi djelo su korisnika stranica (bloga), a točnost navoda koje iznose korisnici ne provjerava stručni tim spomenutih https://www.kakolijeciti.com/ . Mišljenja izražena u forumima i anketama predstavljaju stajalište korisnika bloga i ne moraju se podudarati sa stajalištem uredništva https://www.kakolijeciti.com/ .

Stranica odnosno blog https://www.kakolijeciti.com/ sadrži informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz brigu za zdravlje i zdrav život. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o upotrebi pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda.

Ova internetska stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i načinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja.

Internet stranice https://www.kakolijeciti.com/ sadrže baze podataka sa liječničkim ordinacijama, bolnicama, zdravstvenim ustanovama, fitness i wellness centarima te drugim specijaliziranim subjektima koji se bave brigom o zdravlju, ljepoti i zdravom životu.

Namjena informacija sadržanih na ovom portalu nije dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na ovoj internetskoj stranici, molimo obratite se izravno medicinskim izvorima, liječničkom ili ljekarničkom osoblju.

Datum zadnje izmjene: 27.01.2017.