Vrste bolova povezane su s emocionalnim stanjima

Vjerojatno niste znali, no bol je jedan od najčešćih osjećaja u našem tijelu. Taj osjećaj je prije svega energija, zatim percepcija, a tek onda fizička manifestacija.

Svaka vrsta boli može biti povezana s određenom vrstom emocionalnog stanja našeg uma.

Advertisement

To pokazuje da možemo izbjeći bol ukoliko se mentalno osjećamo kako treba, a ne potišteno i tjeskobno. No da bi to postigli, moramo naučiti puno životnih lekcija. Saznajte kakvo je vaše mentalno stanje ako vas boli određeni dio tijela.

Bol u rukama – ruke simboliziraju povezanost. Ako osjećate bol u njima, to može značiti da niste dovoljno povezani s drugim ljudima. Možda ste prekinuli vezu ili izgubili dobrog prijatelja. Stoga, obnovite veze i osjećat ćete se znatno bolje.

Glavobolja – povezane su sa željom da ne donosimo teške odluke. Prije svega vezane su uz stres i napetost, stoga se nastojite opustiti i mirno donesite odluke koje morate.

Advertisement

Bol u zglobovima – zglobi predstavljaju fleksibilnost, a bol u njima znači da niste dovoljno uključeni, tojest da vam nedostaje situacija koje vas ispunjuju. Budite otvoreni za nove misli, lekcije i iskustva.

Bol u koljenima – ako osjećate manjak podrške, razne teškoće na poslu i mnogo privatnih problema, onda vas može zadesiti bol u koljenima.

Ono kako se osjećamo odražava se i na naše psihičko stanje. Kada shvatimo da mi sami moramo sobom upravljati, onda će i fizičko zdravlje biti bolje. Ne smijemo se prepustiti životu da nas sam vodi, nego izabrati put i kročiti tim putem do ispunjenja ciljeva.

Na žalost, sve više ljudi obolijeva od teških psihičkih poremećaja, stoga nastojite biti uvijek smireni, opušteni, vedri i nasmijani.

Advertisement