Za 5 dana nestaju 3 kilograma!

Ovo je trik dijeta, koja će vam pomoći da za samo pet dana izgubite i do tri kilograma. Ipak, treba biti oprezan i pažljiv jer se tako brzo izgubljeni kilogrami mogu brzo i vratiti.

Ukoliko imate problema sa prekomjernom težinom, a tražite dijetu koja vas neće puno namučiti, te će dati rezultate, onda je ovo dijeta za vas.

Advertisement

Riječ je o prirodnom napitku, koji će vas uspješno riješiti suvišnih kilograma. Čaša ovog pripravka dnevno na prazan želudac kroz pet dana pomoći će vam da smršavite i do tri kilograma.

Dijetu možete ponoviti, ali tek nakon određene pauze.

Mnogi ovu dijetu hvale i kao izvrstan način za rješavanjem suvišne vode iz tijela, reguliranja probave te oslobađanja nadutosti. Sve što vam je potrebno za ovaj napitak možete pronaći u vašem kuhinjskom ormariću ili u frižideru.

Pa krenimo sa potrebnim sastojcima – Trebat će vam 1 struk peršina, 1 limun i 1 čaša vode.

Advertisement

Priprema napitka nije komplicirana, slijedite upute za pripremo ovog dijetalnog pića: Peršin sitno narežite ili usitnite u blenderu, a limun iscijedite pa njegov sok stavite u čašu vode i pijte svakoga jutra na prazan želudac pet dana, a nakon toga napraviti pauzu od deset dana.

Sok će vam pomoći kod sagorijevanja kalorija, a tijelo će istovremeno hidratizirati i opskrbljivati vitaminima i mineralima.

Peršin je i izvrstan diuretik i poboljšava probavu. Za pet dana možete izgubiti i do tri kilograma, no pripazite jer se tako brzo izgubljeni kilogrami mogu brzo i vratiti.

Da napomenemo, dijete nisu uvijek dobar izbor, pogotovo brze dijete poput ove. No, ako ste pažljivi i ne tražite čuda, svakako isprobajte jednu ili dvije kure ove dijete da pročistite organizam, a uz to i izgubite koji kilogram.

Advertisement