Za liječenje kašlja oprobajte ovaj prirodni lijek, jako je efikasan a priprema nije komplicirana

Muči vas kašalj i ne znate kako riješiti problem? Isprobajte ovaj prirodni lijek protiv kašlja… Ako želite, možete isprobati neki drugi, donosimo vam neke zanimljive linkove na tu temu.

Kašalj je česta pojava, a može biti jako neugodna.

Advertisement

Javlja se zbog mnogih razloga, kao što su gripa ili prehlada, onečišćenje zraka ili kao neka alergijska reakcija. Također, kašalj može biti posljedica pušenja, ili boravka u zadimljenoj prostoriji.

Danas su nam poznati mnogi prirodni lijekovi protiv kašlja pa ćemo spomenuti neke od njih u nastavku.

Ukoliko niste pronašli neki lijek koji vama odgovara, možete pretražiti naš portal na tu temu.

Advertisement

Ako vas je napao kašalj, savjetujemo da isprobate neke dole spomenute narodne lijekove, a ukoliko se vaše stanje ne popravi, svakako posjetite liječnika i obavite pregled. Liječnik će na osnovu pregleda najbolje znati koja terapija vam je potrebna i kako liječiti kašalj koji imate.

Ipak, to ne znači da već na prvu pojavu kašlja trebate ići liječniku, ili trčati u ljekarnu po neki lijek ili sirup. Sami sebi napravite prirodni lijek protiv kašlja. U nastavku pročitajte recept za pripremu.

Da bi prirodnim putem liječili kašalj oprobajte recept: Uzeti po 20 grama bokvice (list, muške, duguljaste), bijelog sljeza (cvijet), podbjela (cvijet i list) i komorača.

>> Prirodni sirup od bokvice protiv kašlja

Tri žlice te mješavine preliti sa pola litre vrele vode, ostaviti poklopljeno 3 sata, ocijediti, zasladiti medom i piti po jednu žlicu svaka 2 sata.

Advertisement