Zanimljivo istraživanje: Oblik stopala otkriva naš karakter

Donosimo jedno zanimljivo istraživanje, pa pogledajte i saznajte kakav je vaš karakter.

Usporedite stopala i saznajte kako su posloženi vaši prsti? Jesu li vaši nožni prsti svi iste dužine ili vam je drugi prst veći od drugih?

Advertisement

Čak i takve karakteristike mogu otkriti ponešto o vašoj osobnosti. Prepoznajte svoj oblik i saznajte što govori o vama.

Romansko stopalo – Ovakav izgled stopala ima većina ljudi. Palac i prva dva prsta su gotovo jednake veličine, a ostali su manji. On otkriva društvenu osobu koja voli ljudi i iskušavati nove stvari. Težite uspjehu u poslovnom svijetu i uvijek ste u centru pozornosti.

Advertisement

Seljačko stopalo – Kod ovog oblika stopala svi prsti su iste dužine. Obično ga imaju vrlo smireni i odmjereni ljudi. Nisu skloni istupima niti vole biti u centru pažnje, ali na njih se uvijek možete osloniti. Ono što vam oni kažu nećete nikada morati provjeravati.

Grčko stopalo – Na ovom stopalu drugi prst je izraženiji, odnosno duži od drugih. Čak je i palac manji od njega, a ostali prsti su sve manji jedan od drugoga. Riječ je o entuzijastičnim i vrlo optimističnim ljudima, no sigurno nisu sretni kada trebaju ići kupovati obuću.

Izduženo stopalo – Kod ovog oblika palac je najveći, a svi ostali prsti su manji od onog prijašnjeg. Riječ je ljudima koji ponekad znaju biti vrlo impulzivni i mijenjati raspoloženja, no odlični su u čuvanju tajni.

Advertisement