Želite savršenu guzu? Vježbajte ovako!

Donosimo vam tri vježbe za savršenu guzu koje možete vježbati svaki dan.

Već je svima poznato da je žensko tijelo izloženo raznim opterećenjima i promjenama u tijelu tijekom života.

Jedan od važnih načina održavanja tjelesnog zdravlja predstavlja redovna medicinska gimnastika koju treba ozbiljno shvatiti i koja treba postati tjedna obaveza.

Vježbe su namijenjene ženama dobrog zdravstvenog stanja i svih starosnih dobi bez obzira na tjelesnu kondiciju. Ukoliko je općenito dobrog zdravlja, svaka žena se može odmah uključiti program vježbi.

Pokušajte sa ovim jednostavnim vježbama, koje bi trebale da pozitivno utječu na vašu figuru tijela.

Želite savršenu guzu na kojoj će vam mnogi zavidjeti? Dovoljno je da slijedite ove tri jednostavne i efikasne vježbe.

Udarac nogom – Stanite na pod na sve četiri, dlanovima ispod ramena, a koljena ispod bokova. Desno koljeno privucite sve do prsa, uvucite trbuh, a zatim ispravite nogu unazad, kao da nekoga udarate. Zatim je ponovo vratite natrag. Vježbajte tako s obje noge po 15 serija ponavljanja.

Noge u zraku – Budite na podu na sve četiri, kao i kod prve vježbe. Jednu nogu privucite prsima, a zatim je ispružite natrag. Ponavljajte tako s obje noge 15 puta.

Čučnjevi – Stanite u rakorak, leđa držite uspravno, a prsa lagano prema naprijed. Jednu nogu dijagonalno ispružite natrag, a ruke ispred i počnite raditi čučnjeve. Isto radite i s drugom nogom ispruženom unazad.

Ove vježbe, ako ih se držite redovito, će vam garantirati savršenu guzu.